Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 martie 2011

Sunt multe feluri in care poti spune : " te iubesc " !

                                                                                                                                                                                                                                                           




Versuri pt tine iubirea mea - versuri pt tine


1. Cel mai simplu si la-ndemana, spune-i-o din toata inima. Sopteste-i la ureche, atunci cand se asteapta mai putin. Are un efect electrizant.
2. De ziua lui, poti da comanda de tort pe care sa scrie, intr-o inima maaare, mare, cat inima ta, TE IUBESC, iar mai jos semnatura ta.
3. Pentru cei care adora jocurile, cumpara un carton de culoare rosie, scrie pe el TE IUBESC si taie-l sub forma de puzzle.
4. Daca ajungi cumva pe la mare fara el, scrie pe nisip, si inainte sa vina valurile, fa poza. O felicitare identica nu are acelasi efect.
5. Cum la noi nu se gasesc (poate doar in restaurantele chinezesti), pregateste tu niste fortune cookies, si anume un fel de clatite micute cu aluat mai tare in care sa pui biletele cu tot ce-ti trece tie prin minte. Fii sigura ca surpriza o sa-i placa!
6. Pentru asta o sa ai ceva de cautat: iti trebuie o cana de sticla fara model si un pahar exact cat sa intre in cana (fara sa alunece cand inclini cana). Pe o foaie de hartie scrie, deseneaza, pe urma decupeaz-o si aseaz-o in jurul paharului, pe care il pui in cana.
7. Umple o foaie de hartie cu Te iubesc, scris in toate directiile.
8. Scrie-i pe interiorul curelei cat il iubesti. Nu va vedea nimeni, doar el va purta mereu cu el cuvintele tale.
9. Daca ai pregatit paste, aseaza-le pe un platou mai mare si scrie din ele Te iubesc. Pentru ca sa se vada, pune ketchup pe litere.
10. In cazul in care ai paste in forma de litere, pune-i in supa cele care formeaza Te iubesc si lasa-l sa le descopere.
11. Stii sa lucrezi cu calculatorul? Fa-i o animatie in Flash asa cum stii tu mai frumos si trimite-i-o pe mail. Se va bucura cu siguranta.
12. Daca pleaca din camera si-si lasa mobilul, trimite-i un mesaj cu Te iubesc, iar cand se intoarce, spune-i nevinovata ca a primit un mesaj, dar nu ai vrut sa il citesti..
13. Tot pentru pasionatii de jocuri: aduna pietricele albe si scrie pe fiecare cate o litera din Te iubesc, apoi lasa-l sa dezlege singur puzzle-ul.
14. Trimite-i prin posta o scrisoare. Sa nu te dai de gol inainte de a o primi!
15. Si ce daca e baiat! Scrie-i din petale inguste de flori cat de mult il iubesti si asterne-le in fata usii, la intrare. Cand intra va fi intampinat de toata dragostea ta..
16. Daca ai rabdare, cumpara o agenda frumoasa si scrie-o toata cu Te iubesc. Un baiat mai sensibil va fi cu siguranta impresionat.
17. Compune un cod in care scrie ce simti tu pentru el, iar la sfarsit scrie legenda. O sa aiba ceva de lucru...
18. Cand pui mana pe telefonul lui, daca are functie de inregistrare, spune-i cat il iubesti, daca nu, inchide-l, suna-l si lasa-i un mesaj pe casuta vocala. Aceeasi atitudine de nestiutoare...
19. Daca pleaca in calatorie (fara tine, uf..), ii poti lipi din litere autocolante, pe interiorul valizei, acelasi Te iubesc.
20. Scrie-i biletele si pune-i-le in cele mai trasnite locuri: in sosete, in etui-ul de la ochelari, in farfurioara dimineata si unde-ti mai trece tie prin minte si stii ca se va uita.
21. Cu un marker care se curate usor poti scrie pe frigider, ca atunci cand se repede dimineata sa-si ia un iaurt, sa fie placut surprins.
22. Daca stii ca are obiceiul sa se trezeasca noaptea sa manance (multi fac asta :) ), ii poti pregati o mica gustare langa care o foaie cu binecunoscutele cuvinte.
23. Poti decupa din ziare si reviste si poti face un colaj prin care sa-ti marturisesti dragostea.
24. Lasa-i, ca din intamplare, pe birou, cateva chibrituri aranjate sub forma de Te iubesc. Odata si odata tot le descopera...
25. In ziarul preferat, incercuieste litere care sa formeze Te iubesc. N-o sa-i scape din vedere.
26. Sculpteaza intr-o lumanare mai mare si las-o la vedere.
27. Noteaza-i la sfarsitul agendei la litera T.
28. Cumpara-i o carte care stii sigur ca-i va placea si ca o va citi, si scrie la pagina 100 cat il iubesti.
29. Dimineata da fuga sa se rada.. scrie-i pe oglinda (cu ruj sau creion kohl, sa se stearga usor) !         
                                       
                                                               
                                                                              

   




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu